Öne Çıkanlar Oscar ödül törenind Hatice Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma

Bu haber kez okundu.

Annesi tarafından öldürülen bebekler toprağa verildi

Hatay'da 1 yaşındaki ve 35 günlük çocuğunu öldürdüğü iddia edilen 23 yaşındaki anne tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anneleri tarafından öldürüldüğü iddia edilen çocuklar ise gözyaşları arasında toprağa verildi Geçtiğimiz gün Samandağ Yeni Mahallede meydana gelen olayda, Serpil T. cinnet getirerek çocukları 1 yaşındaki Oktay ile 35 günlük Narinnur'u öldürdüğü iddia edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Oktay ve Narinnur'un cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Buradaki otopsinin ardından cenazeler aynı tabutta Samandağ ilçesine getirilerek Mağaracık Mahallesi'ne toprağa verildi. Cenaze arabasında mezarlığa gelen baba Celal T., feryat ederken bebeklerin cansız bedenleri kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.