Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Mehmet Gözde ingiltere Barkley Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice

Bu haber kez okundu.

Asker eğlencesi kana bulandı

Samsun’da asker eğlencesi sırasında çıkan kavgada Emre Zengin’i (24) dövüp 8 yerinden bıçakla yaraladığı iddia edilen Tuncay A. (20) ile yanındaki 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Olay dün akşam Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya arkadaş olan B.D. (16), B.M. (17), Tuncay A., akrabası Tutku A.’nın (23) asker eğlencesine gitti. Burada alkol aldıktan sonra aralarında eski husumet olan Emre Zengin ile karşılaşınca sözlü tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi sonucu Tuncay A., üzerindeki bıçağı çıkarıp Zengin’i 8 yerinden ağır yaraladıktan sonra olay yerinden arkadaşlarıyla birlikte kaçtı. Yaralı ise ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden kavgaya karışan B.D. ile B.M. savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, diğer iki şüpheli ise tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Tuncay Acar ile akrabası Tutku Acar’ı tutukladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.