Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Türkler Apollo Philharmonic Orchestra Edmonton Rovers Dünya Fenerbahçeliler Günü

Bu haber kez okundu.

Atalay Filiz'in 5 yıl önce kaybolan sevgilisinin arkadaşı konuştu

Seri katil Atalay Filiz’in öldürdüğü tahmin edilen sevgilisi Olga Seregina’nın Rusya’daki çocukluk arkadaşı Yuliya Gordiyenko, SABAH’a konuştu: “Peşini bırakmıyordu. Kurtulmayı çok istedi ama başaramadı.” Bu arada Atalay Filiz'in 2012’de İstanbul Hadımköy’de kiraladığı depoda bulunanlar da dikkat çekti. En ilginç bulgu ise bir seri katilin hayatının anlatıldığı Dexter dizisine ait CD’ler oldu. Filiz'in lise yıllığında da bir başka seri katil olan Hannibal Lecter'ın televizyonda göründüğü bir fotoğrafı yer alıyordu.Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Yuliya Gordiyenko, Paris'te 5 yıl önce ortadan kaybolan Olga Seregina'nın en yakın arkadaşı. Çocukluk yıllarından beri Olga'yı tanıdığını ve aynı mahallede büyüdüklerini belirten Gordiyenko, Olga'nın seri katil Atalay Filiz ile olan ilişkisini o dönem kendisine anlattığını söyledi.

Gordiyenko, "Olga, Atalay'la Paris'te tanıştı. Yaklaşık 1 yıl boyunca sevgili oldular. Yakın arkadaşım olduğu için Olga yaşadıklarını benimle paylaşıyordu. 2011 Ağustos-Eylül aylarında sürekli Atalay'dan ayrılmak istediğini söylüyordu. Ancak bana, Atalay'ın kendisini saplantı haline getirdiğini ve peşini bırakmadığını anlattı. Olga ondan bir yolunu bulup kurtulmak istiyordu. Ama başaramadı. Daha önce şüpheleniyordum. Ancak Olga'yı Atalay'ın öldürdüğünden artık eminim" dedi.

EN SON ATALAY'IN EVİNE GİTTİ

Olga'nın kaybolmadan önce en son Atalay'ın Paris'teki evine gittiği ortaya çıktı. Olga'nın bir başka arkadaşı ise, bir sosyal paylaşım sitesinde, "Olga son olarak ayrıldığı erkek arkadaşının evine eşyalarını almak için gitti. Gece kız arkadaşına 'Söylemem gereken önemli bir şey var' diye mesaj attı. Bir daha ulaşılamadı" mesajını paylaştı.

KONTEYNERDE SERİ KATİL DİZİSİ

Öte yandan Atalay Filiz’in 2012’de İstanbul Hadımköy’de kiraladığı depoda bulunanlar da dikkat çekti. Savcılık talimatıyla bir lojistik firmasının deposunda kiralanan konteyneri arayan polis bisiklet, cinayet romanlarının ağırlıkta olduğu kitaplar ve çeşitli film ve dizilerin CD’lerini buldu.Bulunan eşyalar incelemeye alındı. En ilginç bulgu ise Dexter dizisine ait CD’ler oldu. Bir seri katilin anlatıldığı diziye ismini veren Dexter Morgan, Miami Metro Polis Departmanı’nda kan sıçrama analizcisi olarak çalışıyor. Ancak Dexter Morgan aynı zamanda bir seri katil ve cinayetler işliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.