Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Atatürk'ün 78'nci ölüm yıl dönümünde otoyolda saygı duruşu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78. yılında anıldı. Zeytinburnu D-100 Karayolu'nda, 5 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde sürücüler saat 09.05'de sirenlerin çalmasıyla birlikte araçlarını durdurarak saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşuna üst geçit, metrobüs ve otobüs duraklarındaki çok sayıdaki vatandaş da katıldı. Sabah saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçen vatandaşlar saat 09.05'te araçlarını durdurarak saygı duruşunda bulundu. Ellerinde Türk bayraklarıyla köprüde saygı duruşunda bulunan vatandaşların bazılarının gözlerinin dolduğu görülürken, bir dakikalık saygı duruşunun ardından vatandaşlar araçlarına binerek köprüden ayrıldı.

TAM 1011 METRE! ATA'YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla 1011 metrelik Türk bayrağıyla "Ata'ya Saygı" yürüyüşü düzenlendi.Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği program kapsamında Barbaros Bulvarı Sabancı Lisesi önünde toplanan vatandaşlar, öğrenciler ve belediye çalışanları, 1011 metrelik Türk Bayrağıyla Dolmabahçe'ye yürüyüşe geçti.Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da katıldığı yürüyüş sırasında kortejdekiler, Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin olduğu bayraklar ile Türk bayrakları taşıdı.Yürüşe çevrede bulunan vatandaşlar alkışla destek verirken, cadde üzerindeki binalara ay-yıldız ve Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının olduğu büyük pankartlar asıldı.Saat 09.05'te Dolmabahçe'ye varan vatandaşlar burada saygı duruşunda bulundu. Yürüyüşe katılanlar daha sonra Dolmabahçe'de düzenlenen anma törenine katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.