Öne Çıkanlar İngilterede sigara Erdoğan Sıcak öldü kktc ingiltere sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt

Bu haber kez okundu.

ATM dolandırıcıları yakalandı

Antalya Beldibi'de Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kemer ve Beldibi Mahallesi'nde bir bankanın ATM cihazındaki para çıkış bölümüne metal bir cisim sıkıştırarak vatandaşların ve turistlerin paralarının dolandırılması olayıyla ilgili çalışma başlattı. Vatandaşlara ait paralarla Kemer'de 5 ayrı yerden alışveriş yapan kişileri belirleyen jandarma ekipleri, mobeseden takip ettikleri kişilerin Burdur'un Söğüt beldesine gittiklerini belirledi. Jandarma, Burdur'da Naim K. (32) ile Mehmet Sami K'yı (34) yakalayarak gözaltına aldı. Beldibi Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilen zanlılar, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından, "başkasına ait banka kartlarını izinsiz kötüye kullanma ve bilişim suçlarından" tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.