Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Türkler Apollo Philharmonic Orchestra Edmonton Rovers Dünya Fenerbahçeliler Günü

Bu haber kez okundu.

Bakan Lütfi Elvan, 'Yakıp yıkan, gençler istemiyoruz'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan:"Biz yakıp yıkan, kamu binalarını, hastaneleri, okulları, ambulansları tahrip eden gençler istemiyoruz. Biz çalışan, üreten, gerçekten bu ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayan gençler arzu ediyoruz."Bakan Elvan" Bu gençleri provoke edenler, yönlendirenler var. Emin olun ki bu tür girişimleri yapanlar eninde sonunda yargı önünde, adalet önünde mutlaka hesabını verecektir. Ben tüm vatandaşlarımıza sağduyu tavsiye ediyorum."Türkiye'de yazılım pazarını büyütmek, sektördeki istihdamı arttırmak ve yazılım firmalarının beklentilerine uygun, nitelikli insan yetiştirerek sektörü güçlendirmek amacıyla Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ve Yazılım Sanayicileri Derneği(YASAD) bir araya gelerek önemli bir protokole imza attı. Mühendislik ihtiyacı konusunda sektörün ihtiyacına yönelik Üniversite programları dizayn etme, yerli yazılım konusunda birlikteAr- Ge çalışmaları yürütme, nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine olanak sağlama gibi konularda yapılacak işbirliği imza töreni BAU Beşiktaş Kampüsünde gerçekleştiİmza törenine Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acer'in yanı sıra yazılım Sanayicileri,akademisyenler, bakanlık yetkilileri ve Türksat yetkilileri katıldıBakan Lütfi Elvan, "Bu tür projelere bakanlık olarak destek vermeye her zaman açık olduklarını söyledi. Bakan Elvan, proje sayesinde ilgili bölümlerden mezun olan öğrencilerin de hemen işe kabul edilebilmelerinin gençler için büyük bir şans olduğunu göz ardı etmemek gerektiğini vurgulayarak, "Diğer sektörlerde bu tür projelerle protokoller imzalamalıdır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.