Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa maç ne zaman gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc chp haberleri muharrem ince

Bu haber kez okundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret

Yaralı Emniyet Müdür Ürker'i ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklama yaptı. Davutoğlu; "Bu işin failleri teröristler 1,2 saat içinde cezalandırıldılar. Şehit yakındaların başsağlığı diliorum, hepsi kahramanca görevini yaptı" diye konuştu. Başbakan Davutoğlu Atatlay Bey'in sağlık durumunun da iyi olduğunu bildirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı açıklamaları da değerlendiren Başbakan 'Kılıçdaroğlu'nu anlamak mümkün değil. Kılıdçaroğlu'nun tel çabası Esad'ı korumak. Türkiye'ye IŞİD'e de Esad'a da karşıdır' dedi. Davutoğlu'nun bu açıklamları yaparken sinirlendiği gözlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.