Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

Başbakan Yıldırım'dan yurt faciasıyla ilgili flaş açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, Adana'daki yurtta 11'i kız öğrenci 12 kişinin hayatını kaybettiği faciaya ilişkin olarak, "Meclis'te araştırma komisyonu kurulacak. Olay aydınlanacak, sorumlular cezalandırılacaktır" dedi. "Ümidimiz ve emelimiz bu ve buna benzer acıları yaşamamak, ama insanın olduğu yerde hata eksik olmuyor" diyen Yıldırım, "Ne yaparsanız yapın, ama insan hatasını ortadan kaldıracak makineyi geliştirmedik" diye konuştu.

AP'nin AB'ye yaptığı "Müzakereler durdurulsun" şeklindeki tavsiye kararını değerlendiren Yıldırım, "AB Liderler toplantısında bu anlamsız kararı dikkate almayacaklarını düşünüyoruz. Kafa karışıklığından bir an önce kurtulmalarını istiyoruz. Dost ülke olarak konuşuyorum" dedi.  Başbakan Yıldırım, ekonomik kriz endişelerine dair hükümete uyarılarda bulunan TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes yanıt verirken "Bunu da atlatacağız, endişeye gerek yok, sizin hoşunuza gitsin diye de söylemiyorum bunun da üstesinden geleceğiz, bunu siz de iyi biliyorsunuz" dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.