Öne Çıkanlar acun ılıcalı Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty

Bu haber kez okundu.

Beş yıldızlı otelde korkunç ölüm

İzmir'in Menderes İlçesi Özdere mevkiinde 5 yıldızlı otelde anne ve babasının bir anlık dalgınlığı sırasında aqua park şeklindeki havuza giren 4 yaşındaki Türk asıllı İngiliz vatandaşı Başer Arges Kaya, havuzun dibinde baygın halde bulundu. Havuzdan çıkarılan küçük Başer, ilk müdahele yapıldıktan sonra Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak küçük Başer yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

MÜŞTERİLER FARK ETTİ

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü Özdere otelin aqua park havuzunda yaşandı. Londra'dan tatile gelen Sinan Kaya ve eşi Gülbahar Kaya, 4 yaşındaki oğulları Başer Arges Kaya ile birlikte havuz başına indi. Bu sırada anne ve babasının bir anlık dalgınlığından faydanan Başer, 1 metre 20 santim derinliğindeki havuza girdi. Küçük çocuk dakikalar sonra farkedilerek havuzun dibinden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı. Başer yaklaşık 30 dakikalık müdaheleye rağmen hayata döndürülemedi. Başer'in cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Morgu'ndan alınarak Kahramanmaraş'ın Elbistan Gölpınar köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Anahtar Kelimeler:
Arges Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.