Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırıyla ilgili detaylar

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında ve Maçka parkında düzenlenen terör saldırılarıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun verdiği bilgilere göre, ilk patlama Vodafone Arena'nın kuzey bölgesinde yer alan Beleştepe'de el yapımı bomba düzeneklenen bir bombalı aracın saat 22.29'da infilak ettirilmesiyle gerçekleşti. Birinci patlamanın ardından Maçka Parkı'ndaki polisler şüphelendikleri canlı bombaya karşı tertibat aldı. 45 saniye geçmesinin ardından Maçka Parkı'nda canlı bomba kendisini infilak ettirdi.Soylu saldırının detaylarına ilişkin şu bilgileri verdi:"Beşiktaş- Bursaspor maçının hemen akabinde Bursaspor taraftarı tahliye olduktan sonra çevik kuvvet ekiplerimizin toplanma yerinde, saat 22.29'da el düzenekli olduğunu değerlendirdiğimiz bomba yüklü bir araç, el düzenek vasıtasıyla patlatılıyor ve olay yerinde şehitlerimiz ve yaralılarımız oluyor.

"POLİSLER FARK ETTİ, CANLI BOMBA KENDİNİ PATLATTI"

Aynı dakikalarda 45 saniye sonra Maçka Parkı'nda yine bağlantılı olduğunu düşündüğümüz bir başka canlı bomba polisler tarafından fark ediliyor. Etrafı tertibat alınıyor, araç patlatıldıktan hemen sonra o da kendisini tertibat alan polislerin hemen ortasında patlatıyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.