Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter

Bu haber kez okundu.

Bingöl'de çatışma çıktı, 3 terörist ölü ele geçirildi

Bingöl'de güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.Valilikten yapılan açıklamada, 49. Komando Tugayı Harekat Komutasındaki İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerce terör örgütü PKK/KCK mensuplarının barınma yerlerinin tespitine yönelik merkez Ortaçanak bölgesinde "Şehit Jandarma Komando Er Elvan Çınar-3 " operasyonunun gerçekleştirildiği belirtildi.

"Bir grup PKK/KCK terör örgütü mensubu ile silahlı çatışmaya girilmiş, çıkan çatışma sonucunda 3 erkek PKK/KCK terör örgütü mensubu silahları ve malzemeleri ile ölü ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verilen açıklamada, 3 kalaşnikof tüfek, 15 şarjör, 160 fişek, 6 el bombası, 3 el yapımı patlayıcı devre anahtarı, kamera ve çok sayıda yaşam malzemesinin ele geçirildiği kaydedildi.Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla teröristlerle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.