Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri

Bu haber kez okundu.

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, 'İlk gideceğim yer Bingöl'

Bingöl'deki terörist saldırıda yaralanan Emniyet Müdürü Atalay Ürker, operasyonlar sonrasında ikinci kez hayata döndüğünü belirterek, "Şu anda bile kalksam, ilk gideceğim yer yine Bingöl olur. Bizi arkadan kurşunlayan insanları Allah ıslah etsin. Devletimiz büyüktür, devletimize gelip sığınmalarında fayda var" dedi.Ürker, 39 gün süren tedavinin ardından taburcu edildiği Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinden çıkmadan önce soruları yanıtladı.Bingöl'de 9 Ekim'deki terörist saldırıda ağır yaralandığını belirten Ürker, "Pek kendimde değildim, şimdi kendimdeysem bu ikinci hayat sayılabilir" ifadesini kullandı.Saldırıda yere yığıldığını anlatan Ürker, "Sonraki süreçte, Bingöl Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelerin de çok yerinde olduğu belirtiliyor. Şimdi tekrar sağlığıma kavuştuğum için çok çok mutluyum. Neden? Çünkü, en azından kalan ömrüm, eşime ve çocuğuma sahip çıkma yönünde çok değerli" diye konuştu.Olay sonrasında ilk gözünü açtığında vücudunu kontrol ettiğini ifade eden Ürker, şunları kaydetti:"Baktım ve denedim, ayaklarımı kollarımı oynattım. Kendime ve doktorlarıma güveniyordum. Çünkü, beni ölümden kurtardıklarına göre sonraki aşamada da iyileştireceklerini biliyordum. O nedenle durumu soğuk kanlılıkla karşıladım.Şu an kendimi çok iyi hissediyorum ve çok mutluyum. Üst beden olarak tamamen sağlıklıyım, bacaklarımla ilgili de fizik tedavi göreceğim. Her geçen gün iyileşme var, bunun sonucunda da tamamen ayağa kalkacağım.""Şu anda bile kalksam, ilk gideceğim yer yine Bingöl olur"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.