Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza

Bu haber kez okundu.

Bir cinayet daha aydınlatıldı, ablasını öldürdüğünü itiraf etti

En son 2012 yılında kendisinden haber alınan Seher Okusal'ın 17 yaşındaki kızı Sevilay Aha, geçen günlerde bir televizyon programına çıkarak annesini bulmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri dosyayı açarak Sevilay Aha'nın ifadesini aldı. İfadeden yola çıkan ekipler, yaşadığı dönemde Seher Okusal'ı tanıyan herkesin tek tek ifadesine başvurdu. Farklı illerde yaşayan çok sayıda kişinin ifadesinin alınmasının ardından Seher Okusal ile son görüşen kişinin M.N. olduğu öğrenildi. Ayrıca Seher Okusal'ın kaybolduğu gün en son kardeşi Mevlüt Okusal'ın Kocaeli'nin Çayırova ilçesindeki evine gittiği tespit edildi.
ESKİ EŞİ CİNAYETİ ANLATTI
Çalışmalar kapsamında Mevlüt Okusal'ın eski eşi M.G.'nin de ifadesine başvuruldu. M.G. ifadesinde, eski eşi Mevlüt Okusal'ın kendisine ablasını kavga esnasında darp ederek öldürdüğünü ve cesedi siyah çöp torbasına koyarak ormanlık alana attığını söyledi.
OPERASYON DÜZENLENDİ
Bunun üzerine yapılan çalışmalar sonrasında Mevlüt Okusal'ın İstanbul Küçükçekmece'de bulunan evine ve M.N.'nin Gebze'deki evine dün eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda Mevlüt Okusal, babası Hayrettin Okusal ve Seher Okusal'ın son görüştüğü kişi olan M.N. gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne getirildi. Emniyette alınan ifadelerin ardından Hayrettin Okusal ve M.N. Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla serbest bırakıldı.
ABLASININ DÜŞEREK ÖLDÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ
Mevlüt Okusal'ın emniyetteki ifadesinde, ablası Seher Okusal'ın olay gecesi sarhoş bir şekilde eve geldiğini, ablasıyla bu nedenle tartıştıklarını, tartışma sırasında ablasını ittiğini ve ablasının bu sırada duvara çarparak yere düştükten sonra öldüğünü söylediği öğrenildi. Mevlüt Okusal, daha sonra ablasının cesedini siyah çöp torbasına koyarak evlerinin arkasındaki bir derenin kenarına bıraktığını, ceset burada bir süre kaldıktan sonra olduğu yerden alarak Gebze Cumaköy Mahallesi'ndeki bir çalılık alana attığını söyledi. Mevlüt Okusal'ın cesedi attığı yerde arama yapılacağı öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan Mevlüt Okusal, adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.