Öne Çıkanlar Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi

Bu haber kez okundu.

Bonzai içen genç sokak ortasında bileklerini kesti

Olay, Seyhan ilçesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Bonzai içtiği iddia edilen C.G. (17), cadde üzerinde elindeki kesici aleti vatandaşlara salladı. C.G., daha sonra krize girerek kesici aletle bileklerini kesti. Vatandaşlar, kaldırıma düşen C.G.’yi kendine daha fazla zarar vermemesi için tuttu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri C.G.’yi kendine getirmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.  Ambulans gelene kadar C.G.’yi kendinde tutmaya çalışan ekipler, meraklı vatandaşları dağıtmakta bir hayli zorlandı. Vatandaşlar, yerde kriz geçiren C.G.’yi büyük bir merakla izledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, C.G.’yi Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.