Öne Çıkanlar Londra Büyükelçisi Ertaş londra bayram Londra TTFF veteran İngiltere TTFF Veteran Baha Yetkin İngiliz ticareti Terapi Londra Lordship Lane yurtdışı Metin Yıldız Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Bugün hava nasıl olacak, 1 Aralık 2016

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan hava tahminlerine göre, Doğu Akdeniz, Karadeniz, Doğuı ve Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu'nun güney ve doğu kesimleri ile Sakarya, Kocaeli, Kütahya, Bilecik ve Antalya çevrelerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Kıyı kesimler ve Güneydoğu Anadolu, Iğdır çevrelerinin yağmur ve sağanak şeklinde yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağış alan diğer kesimlerin ise karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak, Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkari çevreleri ile Şırnak'ın doğu ilçelerinde 20 santimetre ve üzerinde yoğun kar yağışlı olması tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ise iç ve doğu kesimlerde buzlanma ile don olayı bekleniyor.Hava sıcaklıkları ise yurt genelinde 2 ile 4 derece azalacak.

1 Aralık illere göre hava durumu ise şöyle, Ankara 4 derece parçalı çok bulutlu, İstanbul 7 derece parçalı ve çok bulutlu, İzmir 9 derece parçalı yer yer çok bulutlu olacak. Adana 16 derece parçalı ve çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere sğanak ve yer yer gök gürültülü sağank yağışlı olması bekleniyor. Antalya 17 derece parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı olacak. Samsun 8 derece parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı, Trabzon 9 derece parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Erzurum 3 derece parçalı ve aralıklı kar yağışlı, Diyarbakır 9 derece parçalı çok bulutlu, kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmurlu, kuzey ve yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu, yer yer kar yağışlı olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.