Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Bugün hava nasıl olacak, 18 Kasım 2016

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde kar şiddetli yağış beklenen bölgelere uyarı da bulunuldu.Meteoroloji, Hatay, Osmaniye ile Kahramanmaraş’ın güney bölgelerinde kuvvetli yağış beklediklerini belirterek bölge halkına uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada gök gürültülü sağanak yağışının beklenildiği bölgelerde sağanak yağışının kuvvetli bir şekilde bölgeye etki edeceği belirtildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bölgede yaşayan vatandaşlara uyarılarda bulunularak, “Yapılan son değerlendirmelere göre ; bugün akşam saatlerine kadar Osmaniye ve Hatay ile Kahramanmaraş’ın Andırın ve Türkoğlu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” açıklaması yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.