Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Dünyaca Ünlü Ambargoed Nazım Çavuşoğlu Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı

Bu haber kez okundu.

Bugün hava nasıl olacak, 25 Kasım 2016

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Yurdun genelinde ise yağışlar beklenmiyor. Batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer böglelerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin eidliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç, doğu bölgelerde yer yer pus ve sisli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzeydoğu kesimlerinde ise kuvvetli olmak üzere iç ile doğu yönlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor Ankara 14 derece az bulutlu ve açık, İstanbul 15 derece parçalı bulutlu, İzmir 18 derece parçalı bulutlu, Adana 23 derece az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Bursa 16 derece parçalı bulutlu, Antalya 20 derece parçalı ve az bulutlu, Samsun 14 derece az bulutlu ve açık, Trabzon 12 derece az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu olması bekleniyor. Erzurum 6 derece az bulutlu ve açık, Diyarbakır 16 derecem az bulutlu ve açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.