Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Bugün hava nasıl olacak, 28 Kasım 2016

Trakya’da salı günü beklenen kar yağışı ile hava sıcaklarının düşeceği tahmin ediliyor. İl Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye’nin salı gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlardan gelen soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor. Soğuk hava dalgasının, salı günü Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da kar yağışına neden olacağı tahmin ediliyor. Karla birlikte hava sıcaklıklarının 10 derece düşeceği ön görülüyor. Kar yağışının çarşamba günü ise Trakya’dan Anadolu’ya geçmesi bekleniyor.

Bakan Eroğlu, harita üzerinden meteorolojik değerlendirmelerde bulunarak, ““Yağmur yağış geliyor, belki yarın kar gelir. Batıdan itibaren Allah nasip ederse gelmeye başladı. Önümüzdeki hafta herhalde salı, çarşambadan itibaren Türkiye'yi kaplayacak. Bugün pazar Trakya ve Ege'den başladı. Pazartesiden itibaren Afyon'a doğru geliyor. Salı günü Afyon, çarşamba aşağı yukarı Türkiye'nin doğu kısmını da kaplıyor. Perşembe, cuma öbür hafta sonunda yağışlar cumartesi günü terk ediyor. Sadece Ege Bölgesi’nde kalıyor, yani aşağı yukarı kar yağışları da başlayacak. İnşallah hayırlı olur, bereketli olur. Yani yağışlar bekleniyor. Bu yeşil olanlar tamamen yağış, bugün en batıdan başladı, Marmara, Ege genişleyerek gidiyor işte. Pazar, pazartesi, salı, çarşamba özellikle çarşamba günü aşağı yukarı Türkiye'yi kar kaplıyor. Şunlar kar yağışları, kar yağışları da başlıyor” dedi.

28.11.2016 Pazartesi günü; Yurdun kuzey batısında görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur şeklindeki yağışların, Kuzey ve Kıyı Ege ile Marmara’da yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın batı kesimlerde güney yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

29.11.2016 Salı günü; Kuzeybatı kesimlerdeki yağışların zamanla karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara, ve Kuzey Ege’de kuzey, iç ve güney kesimlerde güney yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

Çarşamba ve Perşembe günleri ise kuzeybatı, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor.

Hafta başından itibaren batı kesimlerde beklenen kuvvetli sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarın; hafta ortasından itibaren ise karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışlar ile hissedilir derecede sıcaklık azalmasının sebep olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.