Öne Çıkanlar londra avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Bugün hava nasıl olacak, 29 Kasım 2016

Hava durumu son dakika meteoroloji korkutan açıklamayı yaptı. Şiddetli yağışlar yurt genelinde devam edecek. Bugün sıcaklıklar 4 ila 5 derece düştü birçok ilde kar yağışı bu geceden itibaren başlayacak. özellikle İstanbul hava durumu için kritik uyarı gekdi. 2 gündür aralıksız devam eden şiddetli sağanak yağış 1 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecek. Bugün İstanbul'un yüksek yerlerinde karla karışık yağmur görülebilir. Ankara hava durumu için günler önceden söylenen tahminler tuttu. Ankara'da bugün karla karışık yağmur görülecek, yarın ise kar yağışı daha etkili olacak.

İSTANBUL'DA BU SAATE DİKKAT!

İSTANBUL hava durumu yeni tahmin korkuttu. 2 gündür devam eden şiddetli yağışlar 1 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecek. Bugün İstanbul'da yüksek kesimlerde karla karışık yağmur görülebilir. Sıcaklıklar 4 ila 5 derece birden düşüyor. Hafta ortasına doğru sıcaklıklar 1 dereceye kadar inecek. Tahminlerimiz doğrultusunda halen İstanbul'da etkili olan sağanak yağışlar, gece saatlerinden bu saate (16:30 TSİ) kadar metrekareye 30-55 kg yağış bırakmıştır. Kuvvetli yağışların yarın (Salı) sabah saatlerine kadar İstanbul'da etkisini artırarak devam etmesi ve yer yer 100 kg/metrekareye ulaşması, sabah saatlerinden sonra ise etkisini azaltarak devam etmesi beklenmektedir. Şiddetli yağışların neden olabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ANKARA'DA YARIN KAR BASTIRACAK!

ANKARA hava durumu son tahmin az önce geldi meteoroloji açıkladı. Ankara'da bugün karla karışık yağmur görülecek. Yarın ise kar yağışı daha da artacak. Sıcaklıklar sert düşüyor.

SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI BU İLLEREDEKİLER DİKKAT!

Tahminlerimiz doğrultusunda halen Çanakkale ve Balıkesir'in batı ilçelerinde etkili olan sağanak yağışlar sonucu son 24 saatte metrekareye Çanakkale'de 134, Gelibolu'da 85, Ayvacıkta 70 kg, Ayvalık'ta 62, Edremit'te 52 kg yağış düşmüştür.Çanakkale ile Balıkesir'in batı ilçelerinde aşırı yağışların yarın (Salı) sabah saatlerine kadar devam etmesi beklendiğinden sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.Bugün birçok ilde şiddetli yağış var gece saatlerinden itibaren kar yağışı başlayacak. Çarşamba günü kar yağışı etkisini 35 ilde arttıracak, sıcaklıklar daha da düşüyor. 

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, zamanla Edirne ve Kırklareli çevreleri ile bölgenin güney ve doğusunda yer yer karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bölgenin doğusunda kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın: kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şekilde eseceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu yağmur, zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı

ISTANBUL °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELI °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu yağmur, zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, gece saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Aydın, Denizli çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, Muğla çevrelerinde aşırı olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

IZMIR °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli olması bekleniyor.

MANISA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA °C, 12°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; aşırı olması bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların batısında kuvvetli, Isparta'nın güney ilçeleri ve Burdur'un doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve şiddetli, Antalya çevrelerinde aşırı olması bekleniyor.

ADANA °C, 20°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 17°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların aşırı olması bekleniyor.

HATAY °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ISPARTA °C, 10°C

Parçalı çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli, güney kesimlerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatısı ile zamanla bölge genelinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzeybatısı ile Kırıkkale ve Kırşehir çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinden sonra kuzeyinin yükseklerinin karlakarışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

CANKIRI °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinden sonra karlakarışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

KONYA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

NİĞDE °C, 14°C

Parçalı zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden itibaren yağmurlu

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin yağmurlu, gece saatlerinden sonra iç kesimlerinin karlakarışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

BARTIN °C, 10°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU °C, 8°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinden sonra karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

KARABÜK °C, 11°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, gece saatlerinden sonra yüksekleri karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK °C, 10°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu Orta Karadeniz ile Giresun çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra Samsun ve Amasya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde doğusununiç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

AMASYA °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

ARTVİN °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

SAMSUN °C, 24°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

TRABZON °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, batı kesimlerinin akşam saatlerinden sonra karlakarışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olmak üzere bölge genelinde sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BİNGÖL °C, 8°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra karlakarışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

ERZURUM °C, 6°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu

KARS °C, 5°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu

MALATYA °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra karlakarışık yağmur ve yer yer kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, batı kesimlerinin akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DIYARBAKIR °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmurlu

GAZIANTEP °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı

SIIRT °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu

ŞANLIURFA °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.