Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

Bugün hava nasıl olacak, 30 Kasım 2016

İstanbul’da beklenen kar yağışı Kartal’da başladı. Kartal Aydos Mevkii’nde başlayan sulu kar yağışının yer yer etkili olduğu görüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kar yağışı uyarısı sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler yaşanabilecek olumsuzluklara karşın tatbikat yaptı.  Marmara Bölgesi için yapılan kar yağışı uyarısı sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen tatbikata yaklaşık bin 500 personel ve 654 kar küreme aracı katıldı. Tatbikat öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, “7 bin personelle İstanbul’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dün gerçekleşen yağışta metrekareye 90 kilogram yağış düştü. Eskiden karşılaşmış olduğumuz su baskınlarını bu yıl görmedik. Önümüzdeki günlerde de aldığımız tedbirlerle sorun yaşamayacağız’’ diye konuştu.

Vatandaşları kış lastiği kullanımı konusunda uyaran Baraçlı, “1345 aracımızla kış çalışmalarında etkin bir rol oynamayı hedefliyoruz. Yaklaşık 145 tane kar küreme aracımız var. Vatandaşlarımızın da aldığımız tedbirlerin yanı sıra kendi önlemlerini almalarını bekliyoruz. Kış lastiklerini de araçlarına takmalarını bekliyoruz. Trafik yoğunluğunu ortadan kaldırabilecek tedbirleri almaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu kışta kazasız belasız bir sezon geçirmeyi ümit ediyoruz. 43 noktada buz önleme sistemimiz var. Bu konuda da çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor’’ ifadelerini kullandı.Zincirlikuyu’da toplanan ekipler kar yağışı sonrasında olumsuz yaşanabilecek bölgelere hareket etti. Harekete geçen ekiplerin sorumlu olduğu bölgeleri kontrol ederek nöbetlerine devam edeceği öğrenildi.

İSTANBUL'DA SULU KAR YAĞIŞI BAŞLADI

İstanbul’da beklenen kar yağışı Kartal’da başladı. Kartal Aydos Mevkii’nde başlayan sulu kar yağışının yer yer etkili olduğu görüldü.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından dün yapılan açıklamada gece saatlerinde sulu kar yağışı beklendiği ifade edilmişti. Yapılan açıklamanın ardından Sabah saatlerinde Kartal Aydos Mevkii’nde sulu kar yağışı başladı

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

BURSA:Parçalı çok bulutlu, yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı

EDİRNE:Parçalı ve çok bulutlu

İSTANBUL:Parçalı çok bulutlu, yağmurlu, zamanla yüksekleri karla karışık yağmurlu

İZMİR:Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı

ADANA:Parçalı ve çok bulutlu, çok kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

ANTALYA:Parçalı ve çok bulutlu, doğu ilçelerinde çok kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı

ANKARA:Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SAMSUN:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ; Kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

ERZURUM :Parçalı zamanla çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DİYARBAKIR :Parçalı ve çok bulutlu, yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.