Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Bugün hava nasıl olacak

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun güneydoğu kesimleri ile zamanla batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu Çanakkale, Balıkesir, Denizli çevreleri ile Bursa ve Edirne'nin güney, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurt genelinde artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güney yönlerden, güneydoğu kesimlerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 18

İstanbul: Parçalı bulutlu 17

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 20

Adana: Az bulutlu ve açık 22

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 21

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 19

Trabzon: Parçalı bulutlu 16

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 8

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 18

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.