Öne Çıkanlar Oscar ödül törenind Hatice Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Aerro

Bu haber kez okundu.

Bülent Arınç'ın damadı Ekrem Yeter hakkında verilen karar belli oldu

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın damadı olan Ekrem Yeter'in tutukluluğuna avukatları tarafından itiraz edildi.  Bu itiraz 2'nci Sulh Ceza Hakimliği tarafından görüşüldü. Görüşme sonucunda Yeter'in serbest bırakılmasına hükmedilirken, sanığa yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

Yeter, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde öğretim görevlisiyken, 2 Eylül tarihinde çıkarılan KHK ile meslekten ihraç edilmişti. Yeter, 5 Haziran'da ise "FETÖ üyesi olduğu" gerekçesiyle tutuklanmıştı.

KAYINPEDER BÜLENT ARINÇ NE DEMİŞTİ?

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, gözaltına alınan yeğeniyle ilgili bir açıklamada bulunarak, "Damadımıza her bakımdan güveniyoruz. Kesinlikle bir ilişkisi olmadığına inanıyoruz. Kendisini sevinçle bekliyoruz" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.