Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu

Bu haber kez okundu.

Bursa'da HDP bürosuna saldırı

Bursa’nın Yıldırım ilçesi, Yiğitler mahallesinde bulunan HDP seçim irtibat bürosuna kimliği belirsiz 2 kişi tarafından saldırı düzenlendi. Görgü tanıklarının ifadesine göre çarşaf giydiği iddia edilen 2 kişi binanın camlarını taşla kırarak, camın üzerine “Yaratmak da emretmek de Allah’a mahsustur” ve “Oy kullanma, yaratıcına şirk koşma” yazılı kağıtlar yapıştırdı. Yapılan taşlı saldırıdan sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı. Aynı binaya 1 ay önce de pompalı tüfekle saldırı olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.