Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Büyük İstanbul Otogarı'ndaki 4 otobüs cayır cayır yandı

Büyük İstanbul Otogarı'nda park halindeki 4 otobüs, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.Bayrampaşa'daki otogarda park halindeki otobüslerden birinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlerin, park halindeki diğer otobüslere sıçraması üzerine 4 otobüs yanmaya başladı.Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan otobüslere müdahale eden itfaiye ekipleri, uzun uğraşlarla kontrol altına aldığı yangını söndürdü.Yangın nedeniyle 4 otobüs kullanılamaz hale geldi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.