Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın KKTC Bulaşıcı redstone Kahramanmaraş UK londra

Bu haber kez okundu.

Çanakkale'de mavi dil paniği

Avrupagazete'nin derlediği bilgilere göre, Gökçeada ilçesinde 1 köy 1 mihrakta hastalığın görülmesi üzerine gelen ihbar doğrultusunda işletmeden 19.08.2014 tarihinde alınan numune analize gönderildi. Analiz sonucu pozitif olarak tespit edilen işletme ile 10 km yarıçap içine giren 6 köy ve merkez ilçede karantina işlemleri başlatıldı.Ezine İlçesi'nde bulunan 5 yetiştiriciye ait işletmeler ile Karadağ ve Aladağ köylerinde bulunan birer işletmeden 08.10.2014 tarihi itibariyle kan numunesi alınarak Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsüne gönderildi. Ayrıca burada analiz sonuçları gelene kadar geçici kordon işlemleri başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.