Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir ingiltere Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Vogue dergisi

Bu haber kez okundu.

Çanakkale'de şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiliyor

Çanakkale Boğazında etkili olan şiddetli poyraz fırtınası nedeniyle feribot seferleri durduruldu. Çanakkale Liman Başkanlığının talimatıyla gece saat 22.00’den itibaren Gelibolu-Lapseki arası feribot seferleri yapılamıyor. Lapseki iskelesinde Sabah saatlerinde başlayan araç yoğunluğu saatler geçtikten sonra uzun kuyruklar oluşturmaya başladı. Lapseki ilçesinde ikamet eden devlet memurları ve öğrenciler feribot seferlerinin iptal olması üzerine geri dönmek zorunda kaldı. Zabıta ve trafik ekipleri ilçe merkezinde trafiği tek şeritten veriyorlar.Bölgede deniz ulaşımını sağlayan Gestaş A.Ş. yetkilileri deniz seferlerinin yeniden başlaması için Liman Başkanlığı’ndan talimat beklediklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.