Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan Türkiye için GREAT burs

Bu haber kez okundu.

Çanakkale gece yarısı beşik gibi sallandı

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’ne bağlı Gülpınar Beldesi yakınlarında meydana gelen deprem, saat 02.27’de oldu. Yerin 7.13 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. İlçe merkezinden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.7, merkez üssünü ise Ege Denizi Bademli açıkları olarak açıkladı.Deprem, Çanakkale, Balıkesir ve Bursa kent merkezleri ile çevre ilçelerde de hissedildi.      

ARTÇI SARSINTILAR DEVAM EDİYOR

Bu depremin ardından saat 03.05’e kadar, en büyüğü 3.6, en küçüğü ise 1.6 arasında değişen, 10 artçı sarsıntı daha oldu.

DEPREMDE BAZI EVLER YIKILMIŞTI

Şubat ayında bölgede en büyüğü 5.5 olmak üzere çok sayıda deprem meydana gelmiş, başta Yukarıköy olmak üzere bazı köylerde evler yıkılmıştı. Beşik gibi sallanan bölgede, vatandaşlar için konteynır kent kurulmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.