Öne Çıkanlar londra 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Geri dönüşüm Küresel İklim değişikliği

Bu haber kez okundu.

Canlı yayındaki Kabataş tartışması mahkemeye taşındı

Star gazetesi yazarı Halime Kökçe, canlı yayında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü televizyoncu ve yazar Enver Aysever'e dava açtıHalime Kökçe ve Enver Aysever, geçen Şubat ayında Habertürk'te yayınlanan "Karşıt Görüş" programına katılmış ve ikili arasında ‘Kabataş' olayıyla ilgili gerginlik yaşanmıştı. Bunun üzerine Enver Aysever, programda Gezi eylemleri sırasında yaşanan Kabataş olayını hatırlatarak Kökçe'ye; "Kabataş yalanlarınızdan dolayı yargılanacaksınız" demişti. Aysever'in bu sözlerine tepki gösteren Halime Kökçe ise "O kadının neler yaşadığı biliyor musunuz? Allah sizin elinize düşürmesin" yanıtını vererek Kabataş olayının gerçek olduğunu söylemişti. İkili arasında yaşanan tartışmanın devam etmesi üzerine ise Halime Kökçe stüdyoyu terk etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.