Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Cem Garipoğlu intihar için kullandığı malzemeleri kantinden almış

Garipoğlu'nun Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde 3'lü koğuşta tek başına kaldığı, kamera sisteminin ise koğuşun ortak avlusunda bulunduğu belirtildi. Kamera görüntülerinde yapılan incelemede, koğuşa kimsenin girmediği görüldü.Koğuşun en son 02.00'de kontrol edildiği, ilk incelemelerde olayın 02.00 ile 08.00 arasında olduğu tespit edildi. Garipoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.
 İPİ KANTİNDEN SATIN ALDI
 Garipoğlu'nun kendisini astığı çamaşır ipi ile başına geçirdiği poşeti cezaevi kantininden aldığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre dün akşam cezaevi kantinine giden Garipoğlu, yıkadığı çamaşırlarını asmak için çamaşır ipi satın aldı. Garipoğlu'nun ip ile birlikte bisküvi de aldı ve bunlar poşete konularak kendisine verildi.Garipoğlu'nun gece 02.00'de yapılan sayımın ardından kantinden aldığı çamaşır ipi ile kendini astığı, bisküvilerin konulduğu poşeti de kafasına geçirdiği öğrenildi
 2025 YILINDA TAHLİYE OLACAKTI
Cinayetin işlediği 3 Mart 2009 gününden sonra 197 gün kaçan Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 günü avukatıyla birlikte teslim olmuştu. 2011 yılında karara bağlanan davada Cem Garipoğlu'na 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış, Yargıtay'da cezayı onamıştı. Garipoğlu intihar etmeseydi, şartlı tahliye ile 2025 yılında cezaevinden çıkacaktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.