Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı Barış Pınarı Harekatı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi

Bu haber kez okundu.

CHP genel seçimde işbirliği yapmayacak

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, cumhurbaşkanı seçimiyle ilgili olarak, "MHP ile geliştirdiğimiz, ortaya koyduğumuz tutum o seçimde kalmıştır. Genel seçimde CHP herhangi bir ittifak, iş birliği yapmaksızın kendi mücadelesini yürütecektir" dedi.Kurban Bayramı dolayısıyla partisinin Bodrum ilçe örgütünü ziyaret eden Hamzaçebi, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hamzaçebi, 91 yıllık Cumhuriyet'in 12 yılının AK Partisi hükümetleriyle geçirildiğini hatırlatarak, 12 yıl önceyle kıyaslandığında Türkiye'nin, demokrasi, hak, hukuk, özgürlük yönünden daha iyiye gitmediğini savundu.12 Eylül döneminin işkencelerinin yerini polis fezlekeleri, savcı iddianamelerinin aldığını iddia eden Hamzaçebi, şöyle konuştu:"Haksız, hukuksuz yere cezaevinde tutulan o Balyoz Davası olarak isimlendirdiğimiz davanın mensupları, sanıkları 'Bizim hayatımızdan çalınan o 5 yılı kim geri verecek?' diye haykırıyor. 'Bugün özgür olduk, bizim geleceğimiz çalındı, bizim sağlığımız çalındı, bizim hayatımız çalındı' diyorlar. 'Biz iş bulamıyoruz, çalışamıyoruz, özgürüz ama iş bulamıyoruz'... Hiç kimse bu sorumluluktan kaçamaz. Bu sorumluluğun sahipleri bunun hesabını Türkiye Cumhuriyeti'nin yargısında bir gün mutlaka verecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.