Öne Çıkanlar Ambargoed İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Sırrı Advantage Solicitors Emeklilik

Bu haber kez okundu.

Çiftlik Bank'ın firari CEO'su lüks otelde görüntülendi

Milliyet gazetesinin haberine göre, Mehmet Aydın’ın Dubaideki en lüks bir otelde kalıyor. Otelin ‘Aquaventure’ adlı su parkında görülen Aydın’ın Dubai'deki adamlarından biriyle su parkında eğlenirken görülüyor. Aydın'ın kaldığı otelin, Dubai’nin en lüks ve pahalı otellerinden biri olduğu belirtilirken, otelin gecelik oda fiyatları 20 bin liraya kadar çıktığı öğrenildi.
Mehmet Aydın’ın bitcoin hesaplarından yaptığı son işlemlere ilişkin detaylara da ulaşıldı. Habere göre, Aydın’ın son işlem yaptığı bitcoin cüzdanında yaklaşık 10 milyon liralık bitcoin olduğu ortaya çıktı. Aydın'ın bu bitcoinleri iki parça halinde yönettiği öğrenilirken, birden fazla hesaptan da Aydın’ın hesabına akış olduğu gözlemlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.