Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Cizre ve Diyarbakır'da olaylı gece

Göstericiler kimlik kontrolü yaptu ve  içerisinde çok sayıda yolcu bulunan iki halk otobüsünün anahtarını alıp yolda barikat kurdular.Yolcuların inmemesi üzerine otobüslerin camlarını taşlarla kıran göstericiler, tam molotoflu saldırıda bulunacağı esnada haber verilmesiyle bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibini görünce karanlıktan faydalanarak ara sokaklara kaçtı. Alınan bilgiye göre otobüslerin yakılması ihtimaline karşı itfaiye ekipleri bölgede hazır bekletildi. Bu arada, göstericilerin kazdığı hendeğe arka lastikleri sıkışan bir halk otobüsü yedek anahtarının getirilmesiyle itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılırken, diğer otobüsün de yedek anahtarlarının gelmesiyle kapalı olan yol tekrar trafiğe açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.