Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

Çöp evde yaşayan kadının serveti şaşırttı

İlçedeki Selçuk Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden gelen kokular üzerine önceki ay cesedi bulunan Habibe Irız'ın (72), ölümünün ardından ortaya çıkan serveti şok etti. Çocuğu olmayan yaşlı bayanın , ilçedeki iki banka hesabında 3 milyon 270 bin lirası, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde 4 dairesi, Mudanya ilçesinde bir villası ve İstanbul Bakırköy'de bir iş yeri olduğu belirlendi.
İhtiyar bayanın evinin bulunduğu mahallenin muhtarı Selim Sarıkaya, '' Her defasında yardıma muhtaç olduğunu dile getiriyordu. Muhtarlık olarak her ay Habibe teyzeye nakit yardımında bulunuyorduk. Son dönemlerde akli melekeleri çok fazla yerinde değildi'' diye açıkladı. Komşuları ise yaşlı bayanın zengin biri olduğunu bildiklerini, kendisinin bu konuda hiçbir vakit konuşmadığını ortaya koyarak , Irız'a sürekli yemek götürdüklerini belirtti .Geçen ayın 15'inde Kutalmışoğlu Süleyman Şah Caddesi üzerindeki evinde yalnız yaşamını sürdüren Habibe Irız'ın hanesinden olumsuz kokular geldiğini ayrım eden komşuları, durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen ekipler, aleni olan kapıdan içeri girdiklerinde çöp dolu evde Irız'ın cansız bedeniyle karşılaşmıştı. Yıllar evvel evlenip boşandığı belirtilen yaşlı bayanın cenazesi, belediye ekiplerince çıkarılıp, İstanbul'da yaşamını sürdüren iki kız ve bir erkek kardeşi tarafından teslim alınarak, İstanbul'da toprağa verilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.