Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Çorum'da çıkan yangında 29 ev küle döndü

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde akşam saatlerinde bir evde başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle diğer evlere sıçradı. Köye çevre illerden çok sayıda itfaiye aracı ile Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı arazöz yönlendirildi.

7 SAAT SONRA ALEVLER KONTROL ALTINA ALINDI
Bazı köylüler alevler arasında kalan eşyalarını kurtardıktan sonra ahırlarda bulunan hayvanlarını dışarı çıkartmaya çalıştı. Yaklaşık 7 saat sonra alevler kontrol altına alındı.

KIZILAY BÖLGEYE ÇADIR VE YEMEK GÖNDERDİ
Çorum vali yardımcısı Hamdi Bolat, yangında can kaybı ve yaralanma olmadığını söyledi. Kızılay bölgeye 30 çadır ve yemek gönderdi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.