Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'nin Yüzyılın Projesini yorumladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da toplu açılış töreninde halka hitap etti.Erdoğan, CHP'nin Merkez Türkiye projesine ilişkin "Asgari ücreti açık arttırmaya çıkardılar; inanıyor musunuz? Baktım yeni bir şeyler daha söyleniyor. Merkez şehir kuracaklarmış. Diyorum ya eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. İşte Nissibi Köprüsü, işte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Biz eserlerle konuşuyoruz; lafla peynir gemisi yürümüyor" dedi.Erdoğan, tarafsızlık tartışmalarına ilişkin ise "Cumhurbaşkanı'na susma yasağını ne zamandan beri koymaya başladınız?" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:Nissibi Köprüsü ülkemizin en büyük 3. Asma Köprüsü. Nissibi Köprüsü ile birlikte 710 trilyon liralık 60 ayrı eserin açılışını yapıyoruz.Bu hizmetleri anlatmak benim hakkımdır. Bazıları YSK'ya müracat ediyorlar; Cumhurbaşkanı meydanlara çıkmasın. Bunları anlatmak benim hakkım değil mi? Cumhurbaşkanı'na susma yasağını ne zamandan beri koymaya başladınız? Ana muhalefet başvurdu, ret MHP'si başvurdu ret, HDP'si arka arkaya müracat etti iki kere ret. Bütün bunlara rağmen biz milletimizle beraberiz. Bizi bu makama egemen güçler değil, millet getirdi.Ben her partiye eşit mesafedeyim; ama gönlümde benim de bir aslan yatıyor, ben milletimin tarafındayım.Bunların benim Kürt kardeşlerim adına yaptıkları ve yapacakları hiçbir şey yok; sadece tedhit başka bir şey yok. Biz demokrasiye inanmışız; demokrasi tehditle olmaz, milli iradeye saygıyla olur.Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik, meydanlarda hep bunu söyledik. Biz ancak rabbimizin huzurunda eğiliriz, başka eğilmek yok. Attığımız adımlarla Türkiye bir değişim, dönüşüm yaşıyor.Anneler evlatlarıyla Kürtçe konuşamıyordu şimdi konuşabiliyor; biz ret politikalarını ayaklar altına aldık.Kürtçe Kur'an mealini gösterdim, beyefendi rahatsız oldu. Biz hamdolsun Kur'an ile doğduk, büyüdük ve yaşamaya devam ediyoruz.Adıyaman'da 12 yılda yaptığımız hizmetlerin tutarı 8 katrilyon.Analar ağlamasın, göz yaşları dinsin diye çözüm sürecini başlattık.Bizim gönül dünyamızın sınırları çok geniş; dünyanın neresinde biz mazlım ve mağdur varsa el uzatıyoruz.Dünyanın en geniş köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü bu yılın sonuna yetişecek.Asgari ücreti açık arttırmaya çıkardılar; inanıyor musunuz? Baktım yeni bir şeyler daha söyleniyor. Merkez şehir kuracaklarmış. Diyorum ya eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. İşte Nissibi Köprüsü, işte Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Biz eserlerle konuşuyoruz; lafla peynir gemisi yürümüyor.Devlet içinde devlet olmaz; birileri devlete yeltenmişler, kendinize gelin yoksa biz sizi kendinize getirmeye mecburuz.Bölücü terör örgütünün güdümündeki partiyle bal-kaymak olmuşlar. Onlar için amaca ulaşmak için her yol meşrudur.Bunlar tehditle sandıkları mahkum etmek istiyorlar; bunlara 7 Haziran'da cevabını verin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.