Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Aydın Çubukcu Geri dönüşüm İngiltere Cemevi Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Dünya Gündemi Ramazan ayı

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın IŞİD saldırılarına yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan BM güvenlik zirvesi için gittiği New York'ta Amerika'nın meşhur talk show sunucusu Charlie Rose'un konuğu oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK"

"Türkiye deneyimi çerçevesinde IŞİD ile mücadelede üzerine düşeni yapacak" diyen Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "IŞİD'e karşı bir adım atılması için Irak ve Suriye'ye birlikte bakılmalı. IŞİD saldırısıyla Musul'da yaşananlar şimdi de Kobani'de yaşanıyor. Hava saldırıları müdahalenin bir boyutu, mücadelenin tamamı değil. IŞİD'le mücadelemiz sürecek. Bu konuda kararlıyız. Türkiye deneyimi çerçvesinde IŞİD ile mücadelede üzerine düşeni yapacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.