Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Igiltere Penny Mordaunt Avrupa iberallerin

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'daki törene katılmayacak

Törende Türkiye, büyükelçi veya maslahatgüzar düzeyinde temsil edilecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Rusya Federasyonu'nun 9 Mayıs Zafer Bayramı'nın 70. Yıldönümü vesilesiyle düzenleyeceği törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılmayacağı, Türkiye'nin anılan törende büyükelçi veya maslahatgüzarı düzeyinde temsil edileceği bildirildi.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nın sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Derin Tarih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Armağan'ın sözde Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin'in yaptığı açıklamalara ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "gerekirse büyükelçiyi çağırırız" açıklamalarına da düzeltme geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyükelçi ile ilgili yaptığı konuşmanın 9 Mayıs Zafer Bayramı törenleriyle ilgili olduğu iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerle alakalı bir husus olmadığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.