Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın KKTC Bulaşıcı redstone Kahramanmaraş UK londra

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "AB müzakereleri kesecekse sonuçlarına katlanır"

Avrupa Birliği ilerleme raporunun açıklanması beklenirken, Avrupa Parlamentosu Türkiye raportörü Kati Piri açıklamada bulundu. Avrupa Parlamantosu Türkiye raportörü Kati Piri, Dışişleri Bakanlığı'nın "Avrupa Birliği Türk halkı nezdinde inandırıcılığını ve itibarını kaybetti" açıklamasına cevap verdi. Piri, "İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt" dedi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, açıklamayla ilgili olarak, "AB müzakereleri kesme kararı gibi bir yola başvuracaklarsa kendileri de sonuçlarına katlanırlar. AB Türkiye ile müzakereleri donduralım gibi bir tehditte bulunuyorsa, bu tehditlerin burada karşılığı yok." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.