Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor

Bu haber kez okundu.

'Defne Joy Foster kasten öldürülmüştür'

“Söylemezsem Olmaz” programına telefon ile bağlanan Defne Joy Foster’in avukatı Ersan Taştekin, Kerem Altan hakkında suçlamalarda bulundu. Avukatın anlattığına göre Kerem Altan , Defne Joy Foster 'a yardım çağırmaya gitmedi.Defne Joy Foster davasına bakan mahkeme Kerem Altan 'ın maktülü terketmediğine kanaat getirerek cezasını 3 ay azaltmıştı. 2011 yılında Kerem Altan 'ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster 'ın avukatı ise bambaşka iddialarda bulunuyor.

KAMERA KAYDINDA VAR...
Avukat Ersan Taştekin 'in kamera kayıtlarına dayanak ortaya attığı iddiaya göre Kerem Altan yardım aramaya gitmedi. Avukatın iddiasına göre Kerem Altan acil yardımı 2.5 saat sonra aradı ve adres dahi vermedi. Avukat şunları anlattı:'Durum hiç öyle değil. Defne Joy Foster sanığın evinde sabah saatlerine doğru kriz geçirmiştir. Ancak sanık Kerem Altan 122 acil servisini aramamış kendisi kriz geçiren Defne’yi evde yalnız bırakarak dışarı çıkmıştır. Kamera kayıtlarına göre de hiç yardım çağıracak bir hali yoktur, Son derece sakin haldedir. Evinde bir kız ve ölmek üzere olan kişiye yardım getirme hali yok. Ve maktülü ölüme terketmiştir. 2 saatten fazla acı çeken maktül için saat 6 sularında acil servis aranmıştır ve hayata gözlerini yummuştur.'

OĞLU ARTIK ONA ANNE DİYOR
Annesi 35 yaşında öldüğünde 2 yaşında olan Can, artık babası İlker Yasin Solmaz'ın yeni eşine 'Anne', onun ilk eşinden olan kızı Ceylin Naz'a ise 'abla' diyor.Defne Joy'u kaybettikten 8 ay sonra ailesinin isteğiyle "Çocuğum çok küçük onun anne sevgisine ihtiyacı var" diyerek ana okulu müdürü Beyza Dankal'la yaşamını birleştiren Solmaz, yeni ailesiyle mutluluk pozlarını Instagram sayfasından paylaştı.

ÜVEY KIZINA ÇOK DÜŞKÜN
Görüntü yönetmeni İlker Yasin Solmaz, kendi çocuğundan ayırmadığı yeni eşinin kızına olan düşkünlüğünü paylaştığı fotoğraflarla gösterdi. Can Kılıç'ın ise sadece birkaç fotoğrafını paylaşan Solmaz, hem kendi hem de yeni eşinin kızının isimlerini vücuduna dövme yaptırdı.Can Kılıç'ın bebekliğini doya doya yaşamak için 16 ay işe ara veren Defne Joy Foster, "Asıl rahatlığı Can'la tam olarak iletişim kurduktan sonra yaşayacağım sanırım" demiş ancak bu günleri görmek çılgın sunucuya nasip olmamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.