Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Denizli'de tehlikeli gerginlik

Olay, dün (Perşembe) saat 22.00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Pamukkale Üniversitesi Bekilli Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören yaklaşık 40 öğrenci, Bekilli Atatürk Lisesi'nin önünde bekleyen karşıt görüşlü öğrenci grubuna saldırdı. Öğrencilerin taşlı ve muştalı saldırısında Behudar Sezer, Emer Kanat, Mustafa Saçlı, Fahrettin Ahmet Timuçin ve Menderes Albayrak isimli öğrenciler yaralandı. Kavga esnasında polisin havaya ateş ettiği öğrenildi. Bekilli sağlık Ocağı'na kaldırılan yaralı öğrenciler buradan Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

"TAHRİK ALTINDAYIZ"

Bekilli'ye giden MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, seçimler öncesi partilerinin üzerinde oyunlar oynandığını ve tahrik altında olduklarını iddia etti. Öztürk, "Daha öncede Bekilli'de olaylar oldu. Bekilli halkımızın, vatandaşın huzurunu bozmaya yönelik, seçim öncesi partimizi tahrik etmeye yönelik olalar devam ediyor. Bizler, Salı günü seçim bürosunu açtık. Bundan dolayı rahatsız olan diğer partililer gençleri tahrik edip üzerime salıyorlar. Yarın HDP'nin Denizli'de mitingi var. Miting öncesi, Bekilli kaşınmaya en müsait ilçe. Bekilli'de sürekli tahrik altındayız. Huzurun bozulmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Arkadaşlarımızın sağduyulu olmaları için elimizden geleni yapıyoruz, tahriklere kapılmamalarını ısrarla söylüyoruz. Bizde bir sıkıntı yok ama seçim öncesi sürekli partililerimizi tahrik ediyorlar. Emniyet Müdürlüğü'nün olaylara dur demesi lazım. Daha önce de olaylar oldu ama gözaltı olayı olmadı. bugün yaralılar var yine bir tane bile gözaltı yok. Silahlı çakışma ya da ölümlü olayda mı gözaltı olayı olacak, merak ediyoruz. Tahriklere kapılmamak için ısrarla partililerimizi ve vatandaşlarımızı sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Rektör Bey, bir daha olay çıkarsa öğrencilere cezai işlem yapacağını ya da üniversiteyi kapatacağını söylemişti. Bunu istemiyoruz. Ama olaylar devam edecekse, gerekirse üniversite de kapatılsın" diye konuştu.

Bekilli'de bir ay önce de karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıkmış, iki öğrenci yaralanmıştı. Öğrenci kavgasından sonra Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığı, Bekilli'de yoğun güvenlik önlemleri aldı. Olaylarla ilgili şu ana kadar her hangi gözaltı olayının olmadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.