Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Denizli ve Adana'da meydana gelen kazalarda 5 kişi öldü

Denizli'de Murat Duran yönetimindeki otomobil, Denizli-Aydın karayolunun Bakırlı mevkisinde önce Ali Kök idaresindeki otomobile, ardından karşı şeride geçerek Ali Özyılmaz'ın kullandığı TIR'a çarptı.Kazada, TIR'ın altına giren otomobilin sürücüsü Duran ile ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi hayatını kaybetti, diğer otomobil sürücüsü Kök ve aynı araçta bulunan Mehmet Erk ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.Yaralılar, sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bir yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Kaza nedeniyle Denizli-Aydın karayolunda trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı.

ADANA'DA OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI 

Bir kaza haberi de Adana Ceyhan'dan geldi. Necati Ünal (38) idaresindeki otomobil, eski Adana Caddesi'nde elektrik direğine çarptı. Kazada, araçta sıkışan sürücü ile Osman Çiçek (36), İsmail Çekin (41) ve Lütfü Kuzucu (35) yaralandı.İtfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarılan 4 yaralı, ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan sürücü Ünal ile İsmail Çekin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Osman Çiçek ve Lütfü Kuzucu'nun tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.