Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Devlet Bahçeli'den sert sözler

İşte Bahçeli'nin sözlerinden satır başları:  

Besmeleyle soygun yapıp şükrederek haram havuzunda ıslandılar. Türk milleti böylelerini görmedi. Erdoğan şimdi de başkanlık peşindedir.

Her gün miting yapmaktadır. 7 Haziran yaklaştıkça Erdoğan azgınlaşmaktadır. Ve Erdoğan cumhurbaşkanlığından fiilen inmiştir. Çünkü Erdoğan bu makama layık değildir. Mizaç ve meşrebi bu makama uygun değildir.

Anayasanın 101. Maddesi der ki, “Cumhurbaşkanı seçilenin varsa partisi ile ilişkisi kesilir ve TBMM üyeliği ona erer.” Anayasanın 103. Maddesi cumhurbaşkanının TBMM’deki yeminini kapsar. Cumhurbaşkanı olacak şahıs Türkiye Cumhuriyeti’nin şan ve şerefini korumak yüceltmek ve üzerine aldığı görevi tarafsızlıkla yerine getirmek üzere bütün gücüyle çalışacağını büyük Türk milleti önünde namus ve şerefi üzerine yemin eder.

Bitmedi, anayasanın 104. Maddesine göre cumhurbaşkanı devletin başıdır. Türkiye’nin birliğini, temsile etmektedir. Anayasa’nın uygulanmasını ve devlet organlarının uyumlu çalışmasını gözetmektedir.

Siyasi görüşü en olursa olsun tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımın bu maddeler üzerinde düşünmesini rica ediyorum. Erdoğan’a oy verirken başkan olsun dediniz mi?

Erdoğan siyasetin dibindedir. Davutoğlu’nun yetersizliğinden görünüşte yedek gerçekte asıl oyuncu olarak ortaya çıkmıştır.

Her gün bize sövüyor. Her gün yalan söylüyor, her gün hakaret ediyor… Peki kimdir bu gafil. Kendisine cumhurbaşkanı diyen 17-25 Erdoğan.

Be hey densiz, be hey kanun tanımaz, ahlak bilmez…

Sen cumhurbaşkanısın sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydan meydan bizimle ne uğraşıyorsun. Kahramanmaraş sana güvendi oy verdi bunu zelil etmeye ne hakkın var

Erdoğan oyundur yalandır, aldatmadır, komplodur, tuzaktır, riyadır, ihanettir.

Dün bize Kars’tan “Esad’ın, Pensilvanya’nın, Kandil’in milliyetçisi” diyor.

Halt ettin Erdoğan… Yine çaktın Erdoğan. Yine yanlışa battın. Biz zalim Esad’a çok şükür “kardeşim” demedik. Ailece tatile çıkmadık.

Biz Pensilvanya’nın kuyruğunda gezmedik. 12 yıl birlikte olmadık. Hele hele Kandil’in yolunu hiç bilmedik.

Ve sadece,  gidersek Türk Bayrağını dikmek için gidece3ğimizi söyledik.

Erdoğan sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı Washington’un daimi tutsağı, Kandil’in tavizsiz havarisi,  Ermeni hısımı, Türklüğün yaşayan düşmanısın.

Ve sen bizim milliyetçiliğimizle ilgili ahkam kesmen için önce eğilip ayaklar altına aldığın milliyetçiliği kaldıracak kadar onurlu ve haysiyet sahibi olman gerekir.

IŞİD canavarları intihar saldırısı düzenledi 50’den fazla Türkmen kardeşim şehit düştü. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum

Erdoğan Türkmenlere yardım yaptığını söylüyor ama her gün Türkmenler ölüyor. Erdoğan ve zihniyeti ise selefi gruplarla düşüp kalkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.