Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

Dikkat, hava sıcaklığı 7-8 derece birden düşecek

Hava sıcaklıklarında 7-8 derecelik ani sıcaklık düşüşü beklenirken yurdun tümünde yağışlar görülecek. Yarından itibaren yağmur olarak yurdu sarmaya başlayacak yağışlar, perşembe günü Bolu ve Kastamonu’da sulu kar olarak görülecek. Cuma günü ise İç Anadolu ve Doğu Anadolu’nun birçok şehrinde kar ve karla karışık yağmur görülecek. SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA YURDU SARIYOR İstanbul’da hava 3 günde 8 derece birden düşecek. Yağmur ve soğuk aynı anda etkileyecek. Ankara’da ise Çarşamba günü 19 derece olan hava sıcaklığı, perşembe günü 9 derece birden düşerek ciddi bir soğuk yaşatacak. 
BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile İstanbul,İzmir, Manisa, Balıkesir Kırklareli’nin doğusu, Çanakkale'nin iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Kastamonu, Düzce, K. Maraş, Osmaniye, Ordu, Giresun, Trabzon, Hatay, Sivas çevreleri ve Samsun’un iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; K. Maraş, Diyarbakır, Adıyaman, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak çevreleri ile Ş. Urfa'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. İçkesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu bölgelerde 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.