Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu

Bu haber kez okundu.

Dikkat, yılın ilk haftası donacağız

Türkiye geçtiğimiz yıla nazaran daha sert bir kış yaşıyor, doğu karla mücadele ederken yer yer iç ve batı bölgelerde de kar yağışı etkili oluyor. Yeni karlı ve soğuk hava dalgası için küresel tahmin sistemleri raporları ipucu veriyor. Son dakika verilerine göre 2019’un ilk haftasında sert bir hava dalgası yurdu bekliyor.
İSTANBUL İÇİN KAR TARİHİ: 3-4 OCAK
Yoğun kar bırakacak ve hava sıcaklıklarını ciddi şekilde düşürecek soğuk hava dalgası 2019 yılının ilk haftasında yurdu etkileyecek. Tahminlere göre 3-4 Ocak’ta yurda giriş yapacak olan karlı hava dalgası birkaç gün sürecek fakat ciddi kar yağışı yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.