Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta kktc

Bu haber kez okundu.

Diyarbakır'daki patlamayla ilgili acı haber geldi

Diyarbakır'da bu sabah şiddetli bir patlama oldu. Başbakan Binali Yıldırım patlamada 2'si polis, 6'sı sivil 8 şehidin olduğunu ve 100'den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Aydın Arslan Bulvarı'nda Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına yakın bir noktada, vatandaşlar ve öğrencilerin yoğun bulunduğu bölgede sabah 08.00 sıralarında teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi. Saldırı ile ilgili bir açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, "Maalesef bu sabah 08.00 civarında Diyarbakır’da bölücü terör yapacağını yaptı, iğrenç yüzünü tekrar gösterdi. Çevik Kuvvet’in konuşlandığı noktaya, vatandaşın, okuluna giden çocukların olduğu bölgede bir bomba yüklü araç patlatıldı. Şu ana kadar 8 vefat var. 2 polis, 1 teknisyen ve 5 vatandaşımız şehit oldu. Hastanede tedavileri süren 100’ün üzerinde yaralıdan 93’ü taburcu oldu" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.