Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri Nefes terapisti kamplar

Bu haber kez okundu.

Doğalgaz borusu patladı, arabalar çamurun altında kaldı

Alınan bilgiye göre Antalya'da elektrik tesisatı döşemesi sırasında patlayan doğalgaz borusu korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Ölen ya da yaralananın olmadığı patlama sonrasında boru hattının çevresinde park halinde bulunan araçlar çamur içinde kaldı.Olay bugün öğle saatlerinde Konyaaltı Belediyesi karşısındaki otoparkta yaşandı. Edinilen bilgiye göre elektrik hattı döşeyen firma görevlileri, yaptıkları kazı sırasında daha önce döşenmiş olan doğalgaz borusunu patlattı. Patlamanın oluşturduğu basınç sebebiyle çamurlu toprak çevreye dağıldı. İşçilerden ölen ya da yaralananın olmadığı patlamada, çevrede bulunan üç araç adeta çamurla kaplandı. Polis ekipleri sızıntı sebebiyle olası bir patlama ihtimaline karşılık çevrede güvenlik önlemi alırken patlamanın hemen ardından olay yerine gelen Dogalgaz firması, sızıntıyı tamir edip tehlikeyi sonlandırdı. Olay yerine gelen araç sahipleri de gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Maddi hasarın oluşmadığı araçlarının üzeri adeta çamurla kaplanan araç sahipleri için polis tarafından tutanak tutuldu. Şikayetçi olmayan araç sahiplerinin çamur içinde kalan araçları da olay yerindeki itfaiye ekipi tarafından suyla temizlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.