Öne Çıkanlar londra maç saat kaçta 24 haziran seçimleri Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Azerbaycanın başkenti Aydın Çubukcu Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu İngiltere ucak

Bu haber kez okundu.

Doğu'daki bu ilde hava sıcaklığı sıfırın altına düştü

Doğu Anadolu Bölgesinde en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 19 dereceyle Ardahan'da ölçüldü. Kars, Erzurum, Erzincan, Ağrı ve Iğdır'da şiddetli soğukla mücadele ediyor.Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık olarak geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmeyen bölgede, meteoroloji yetkilileri, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus hadisesi beklendiğinden, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

ARDAHAN EKSİ 19'U GÖRDÜ

Bölgede, gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere, Ardahan'da 19, Kars'ta 11, Erzurum ve Erzincan'da 10, Ağrı'da 8, Iğdır'da 5 derece ölçüldü.Günün en yüksek sıcaklığının ise Ardahan'da sıfırın altında 5, Erzurum'da sıfırın altında 1, Kars'ta 1, Ağrı ve Erzincan'da 7, Iğdır'da 9 derece olması bekleniyor.Kar kalınlıkları ise Kars'ta 2, Erzurum'da 3, Ardahan'da 20 santimetre olarak ölçüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.