Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

Ege ve Akdeniz kıyıları 4 büyüklüğünde depremle sarsıldı

Bugün saat 06.10'da Antalya açıklaında 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sırasıyla 11 artçı sarsıntının yaşandığı bölgede depremler Ege ve Akdeniz'de hissedildi ve büyük paniğe neden oldu. Son depremlerin ardından her hangi bir can ya da mal kaybı meydana gelmedi. Akdeniz'de meydana gelen depremin ardından AFAD'ta yer alan verilere göre, 06.10′da merkez üssü Akdeniz’de Antalya Körfezi açıkları olan 4.0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kumluca’nın Adrasan Mahallesi’nden 77 kilometre açıkta ve yerin 50 kilometre altında meydana gelen deprem, can ve mal kaybına yol açmadı. Son 24 saatte Antalya bölgesinde büyüklükleri 1.4 ile 4.0 arasında değişen 11 deprem kaydedildi. Daha sonra yine Akdeniz'de en şiddetlileri 4.5 şiddetinde,4.0 şiddetinde olmak üzere depremler olmaya devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.