Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice En İyi Britanya Yapımı Film Master visesi Vogue dergisi Murray Auchincloss

Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürü tüm personeli saldırıya karşı uyardı

Haber Merkezi tarafından İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un talimatıyla yapılan anonsta, tüm personelin olası bir terör saldırısına karşı dikkatli olması istendi. Tonbul’un polis telsizindeki anonsunda şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizin çeşitli yerlerinde meydana gelen terör saldırıları nedeniyle daha önce verilen emir ve talimatlar, tekrar gözden geçirilerek, daha dikkatli ve duyarlı olunacaktır. Konular birim amirlerince takip edilecektir."Ayrıca, tüm merkez ve ilçelerde çevre koruma ve ekiplerdeki personelin çelik yelekle görev yapmaları istendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.