Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Erdoğan, 'TSK insanlık dışı saldırılara boyun eğmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye'nin Kobani şehrinden Türkiye'ye sığınanlara da en başta kucak açan, onları dostça, kardeşçe kucaklayan yine Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olmuştur. Bazı densizler çıkıp Mehmetçiğe taş atıyor olabilirler. Bazı alçaklar çıkıp Mehmetçiğe kurşun sıkıyor olabilirler. Barış için görev yaptığımız yerlerde, bazıları çıkıp düşmanca tavırlar sergiliyor olabilirler. Dünyanın en büyük ve en kadim ordularından biri olan Türk Silahlı Kuvvetleri, bu insanlık dışı saldırıların hiçbirine boyun eğmez, hiçbirinden etkilenmez ve vazifesini kararlılıkla yerine getirme idealinden asla vazgeçmez" dedi.Erdoğan, ISAF bünyesinde Türk askerinin görev yaptığı Doğan Kışlası'nı ziyaret etti. Erdoğan, kışlaya gelişinde, Kabil Eğitim Yardım ve Danışma Komutanı Tuğgeneral Şafak Gök tarafından karşılandı.Komutanlık makamında brifing alan Erdoğan daha sonra kışla içerisindeki, Afganlılar'ın ücretsiz muayene ve ilaç aldığı Atatürk Hastanesini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Erdoğan daha sonra kışla yemekhanesinde 93 kişilik Azeri bölüğü de dahil Türk askerlerine hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasına, askerleri en kalbi duygularıyla, hasretle ve muhabbetle selamladığını belirterek, "Sizlere aziz milletimizin yürekten selamlarını iletiyorum" diyerek başlayan Erdoğan, Türk askerlerinin vatanından uzakta çok şerefli bir görevi başarıyla yapmanın gururunu taşıdıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.